خانه » تغذیه » اهمیت استفاده از مارچوبه در رژیم غذایی

اهمیت استفاده از مارچوبه در رژیم غذایی

سلام دوستان

در این ساعت از مجله طب فارسی به برخی از ویژگی های مارچوبه اشاره خواهیم کرد

با ما همراه شوید

  • مارچوبه جزو سبزی‌های مغذی و کم‌کالری است که هر ۱۰۰ گرم آن، تنها ۲۰ کیلوکالری انرژی به بدن می‌رساند.

 

  • این سبزی پرخاصیت، فیبر فراوانی هم دارد. ۱۰۰ گرم مارچوبه، ۲.۱ گرم فیبر را در خود جای داده است و از این رو مصرف حجم متعادلی از آن می‌تواند باعث پیشگیری از ابتلا به یبوست، کاهش چربی بد خون یا همان LDL و تنظیم قند خون بشود.

 

  • مصرف خوراکی‌های سرشار از فیبر غذایی مانند مارچوبه به کاهش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال هم کمک می‌کند.

 

  • لوتئین، زیگزانتین، کاروتن‌ها و کریپتوگزانتین، ازجمله مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در مارچوبه هستند که در کنار هم می‌توانند خطر ابتلا به سرطان‌ها و عفونت‌های ویروسی را کاهش دهند.

 

  • مارچوبه تازه، منبع خوبی برای دریافت فولات است. هر ۱۰۰ گرم آن، ۵۴ میکروگرم فولات دارد و می‌تواند ۱۴ درصد از نیاز بدن به این ریزمغذی ارزشمند را تامین کند. به‌همین خاطر هم مصرف این سبزی در دوران بارداری به خانم‌های باردار، توصیه می‌شود.

 

  • ویتامین‌های گروه B موجود در مارچوبه به بهبود متابولیسم در بدن کمک می‌کنند.

 

  • ویتامین‌های C و K هم به‌وفور در مارچوبه وجود دارند. ویتامین K موجود در آن می‌تواند باعث حفظ سلامت استخوان‌ها شود و نقشی اساسی در روند درمان بیماران مبتلا به آلزایمر بازی کند.

 

  • پتاسیم،‌ مس و آهن هم از مهم‌ترین مواد معدنی موجود در مارچوبه به شمار می‌روند.
(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

رژیم های اشتباه

معرفی رژیم های اشتباه برای کاهش وزن

بساری از افراد که دارای اضافه وزن و چاقی هستند به دلیل افسردگی و نارضایتی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *