خانه » تغذیه » آموزش تهیه نوعی خوراک با تورتیلا و خامه ترش

آموزش تهیه نوعی خوراک با تورتیلا و خامه ترش

سلام دوستان

در این پست از مجله پزشکی طب فارسی برای شما عزیزان آموزش تهیه نوعی خوراک با تورتیلا و خامه ترش رو اماده کرده ایم

با ما و مجله تفریحی طب فارسی همراه شوید

پائیز آمده و یکی از معروف ترین میوه های پاییزی کدو حلوایی هست. غذاهای زیادی میشه با کدو درست کرد از جمله این غذای سالم که با کدو و لوبیا درست میشه. من دوست دارم این غذا رو با پنیر چدار، لیمو، جعفری تازه، چیپس تورتیلا و خامه ترش درست کنم.
مواد مورد نیاز:

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ قاشق چای خوری فلفل خشک خرد شده
  •     ۲ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
  •     ۲ عدد هویج خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل تند خرد شده
  •     ۵ حبه سیر خرد شده
  •     ۳ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  •     ۲ قاشق چای خوری پودر زیره
  •     ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل کاین
  •     ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی
  •     ۱ و نیم فنجان پوره کدو
  •     ۲ فنجان سس سبزیجات
  •     ۴۲۰ گرم کنسرو لوبیا
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  •     ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  •     ۱ فنجان گشنیز
  •     چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
۱. روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.۲. رب گوجه یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.

۳. غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.

انتشار : طب فارسی

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

نقش عسل در درد های معده

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی در این پست از طب فارسی برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *