خانه » تغذیه » اموزش ماهی شکم پر با روکش خمیر

اموزش ماهی شکم پر با روکش خمیر

ماهی شکم پر یکی از غذای خوشمزه است که طرفداران خاص خود را دارد . ماهی باعث تقویت حافظه می شود . بنابراین باید حتما ان را در وعده های غذایی خود بگنجانید . همچنین ماهی شکم پر از گوشت سفید تهیه شده که مزایای بیشتری و کالری و چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد . شما حتی میتوانید ماهی شکم پر را در مهمانی های خیلی مهم برای پذیرایی از مهمان ها تهیه کنید . 😉

مواد لازم و طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

در این پست از سایت پزشکی طب فارسی طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر را برایتان گردآوری کرده ایم .

مواد اولیه برای ماهی شکم پر  ۲ نفر

ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ١عدد

پیاز ١عدد

سیر ٢حبه

هویج ١عدد

سبزی (شامل گشنیز،جعفری و ریحان) از هرکدام ۴شاخه

لیمو ٢عدد

فلفل (تند) ٢عدد

مواد خمیر ماهی شکم پر

آرد (غنی شده) ۲۲۵گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ ١عدد

روغن ٢قاشق غذاخوری

آب (ولرم) ١۵٠میلی لیتر

زعفران (اختیاری) به میزان لازم

طرزتهیه ماهی شکم پر

برای تهیه ماهی شکم پر در مرحله اول باید فر را روی حرارت ۱۵۰درجه تنظیم و روشن کنید.

سپس ماهی درسته را از فلس پاک کرده ، شکم آن را باز و تمیز می‌کنید .

اکنون ماهی را حسابی بشویید.

در مرحله بعدی باید داخل شکم ماهی را با آبلیمو و نمک مزه دار کنید.

سپس ماهی را باپیاز خرد شده، سیر ،هویج فلفل سبز و شاخه های سبزی ( همگی  ریز شده اند ) پر کنید.

به گزارش سایت طب فارسی برای مزه دار شدن بیشتر ماهی روی مواد داخل ماهی هم ،‏آب لیموی تازه میریزید .

اکنون باید شکم ماهی را ببندید و آن را داخل فر قرار دهید تا نیم پز شود.

طرز تهیه خمیر ماهی شکم پر

برای تهیه خمیر روی ماهی شکم پر باید آرد و نمک را در ظرفی الک کرده ، در مرکز آن گودی ایجاد کنید.

سپس تخم مرغ را به همراه کمی زعفران یا زردچوبه با مخلوط کن میزنیم.

در مرحله بعدی  آب و روغن آفتابگردان داخل گودی بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید.

خب اکنون باید خمیر را روی سطح آردپاشی شده ضربه بزنید تا چسبندگی آن از بین برود.

سپس خمیر را روی یک حوله قرار بدهید و یک کاسه روی آن برگردانید و به مدت ۳۰ دقیقه در محیط گرم استراحت دهید .

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. به طوری که کاملاً یکدست و صاف و بدون پاره گی باشد .

در مرحله نهایی ماهی نیم پز را روی آن بگذارید و خمیر را روی ماهی بکشید . سپس  روی آن را با کره کاملا چرب بکنید و داخل ظرف فر بگذارید . اکنون منتظر باشید تا خمیر کاملا پخته شود و به شکل نان در بیاید.

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی در این پست از طب فارسی برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *