طرز تهیه ته چین مرغ خوش مزه و مجلسی

0

ته چین مرغ یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. خیلی از افراد دوست دارند این غذا را در منزل تهیه کنند. اما بلد نیستند. در بخش تغذیه سایت طب فارسی طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه را برایتان بیان میکنیم. امیدواریم که بتوانید ان را تهیه ببرید و لذت ببرید.

پیشنهاد میکنیم یکی دو بار وقتی مهمان ندارید ان را درست کنید. وقتی کاملا اشکالاتتان رفع شد برای مهمان هم تهیه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ خوشمزه

برنج ۳ پیمانه

ماست ۱ لیوان

زرده تخم مرغ ۳ عدد

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم

قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم

مرغ ۲ تکه

زرشک ۱/۳پیمانه

روغن مایع نصف لیوان

پیاز کوچک ۱ عدد

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

۱- در مرحله اول برای تهیه ته چین مرغ ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه می پزیم. همچنین زرشک را هم از قبل پاک می کنیم و سپس با آب سرد می شوییم. اکنون باید زرشک را در کمی روغن و زعفران و شکر تفت دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه کنیم. (گلاب عطر خوبی به زرشک میدهد) . خیلی مراقب باشید که زرشک نسوزد چون به شدت تلخ و بد رنگ می شود.

۲- در مرحله بعدی برای تهیه ته چین مرغ قارچ را می شوییم و خرد میکنیم. سپس در تابه با حرارت زیاد تفت میدهیم . اکنون کمی ابلیمو به آن میزنیم تا سیاه نشود.

مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشد خیلی بهتر است. پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را ریش ریش کنید و به قارچ و زرشک اضافه بکنید.

۳- برنج را از قبل خیس کنید. سپس ابکش کنید. سعی کنید برنج را کمی زنده بردارید.

آموزش تهیه بستنی سنتی خوشمزه در منزل

۴- یکی از مهمترین مراحل ساخت ته چین این مرحله است . شما باید تخم مرغها را خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه کنید. سپس ماست و روغن مایع و زعفران را هم به ان اضافه نمایید. در اخر برنج را اضافه کنید. و حسابی مخلوط کنید.

۵- کف دیگ پلوپز را چرب کنید . (البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید) نیمی از مایع برنج راداخل دیگ پلوپز میریزیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم شود و به هم بچسبد. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته وکمی از آب مرغ روی مواد می ریزیم. بقیه برنج را می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. روی سومین درجه و یک ساعت میگذاریم . البته درجه پلوپز ها فرق میکند . چند دقیقه یکبار حواستان باشد که نسوزد.

۶- بعد از یک ساعت ته چین مرغتان اماده شده است . میتوانید ان را با ماست چکیده ، زرشک ، پسته و .. تزیین کنید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

خرید بک لینک خرید رپورتاژ نرم افزار مطب نرم افزار رستوران هتل آپارتمان مشهد