خانه » تغذیه » دستور پخت برای کنسرو چیلی(خوراک لوبیا و گوشت چرخ کرده)

دستور پخت برای کنسرو چیلی(خوراک لوبیا و گوشت چرخ کرده)

در تگزاس، دستورالعمل پخت کنسرو چیلی برای رقابت سالانه در سراسر کشور محرمانه میماند.این یک غذای امروزیه لذیذ است که در طول سالهای متمادی برای مهمانی ها و حتی برای کودکان غذایی خوشمزه و ایده آلی است.  با چیلی غذای لذیذی است که با استفاده از گوشت خوک و خوراک لوبیا درست میشود که اگر همراه سالسا(سس پر ادویه گوجه فرنگی) و مواد دیگری که به آن اشاره میشود مصرف شود طعم آن را فوق العاده لذیذ میکند در متن زیر دستور پخت چیلی را به شما عزیزان یاد خواهیم داد با ما همراه باشید.

اگر شما  دو قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی و یا سس گوجه فرنگی را با یک قاشق غذاخوری فلفل دودی گرم مخلوط کنید و به طعم وانیل اضافه کنید. و اگر بتوانید، قبل از آن طبخ کنید: طعم آن به طرز چشمگیری بهبود خواهد یافت.

دستور پخت

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کلزا یا روغن زیتون
  • گوشت گاو برشته شده 500 گرم
  • نمک و فلفل سیاه
  • کره 20 گرم
  • 2پیاز، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 2چوب کرفس، نصف طولی را برش داده و سپس ریز خرد شده
  • 2 عدد سیب، پوست کنده،قطعه قطعه شده
  • 3 عدد میخک سیر، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 1 عدد چوب دارچین
  • 1قاشق سوپخوری فلفل شیرین
  • 1قاشق سوپخوری زیره سبز
  • 1قاشق چایخوری پونه خشک
  • 1قاشق چای خوری فلفل، خرد شده (اختیاری)
  • 2-3قاشق غذاخوری سس پر ادویه گوجه فرنگی، ریز خرد شده
  • 400g لوبیا
  • 400g نخود
  • 400g گوجه فرنگی
  • 300g گوشت گاو
  • شکلات تیره 45 گرم (حداقل 70٪  کاکائو)، تقریبا خرد شده است.
  • 1قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

    برای طعم دادن(اختیاری)

  • 2عدد آووکادو بزرگ
  • 2عدد لیمو آبدار
  • 1عدد فلفل، ریز خرد شده
  • ½ پیاز، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 1قاشق غذاخوری گشنیز تقریبا خرد شده،

تمام مواد اولیه را خرد کرده و اندازه گیری کنید.

روغن را در یک ظرف ریخته و داغ کنید. هنگامی که گرم گرم شد گوشت گاو را همراه با فلفل و نمک و شکر قهوه ای در روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید،با قاشق چوبی به گوشت ضربه بزنید هنگامی که رنگ ان تغییر کرد ان را به ظرف دیهگه ای منتقل کنید، بقیه روغن و کره را به تابه اضافه کنید و درجه حرارت را تا حد متوسط ​​بالا ببرید.

پیاز و کرفس را اضافه کنید، آن را برای مدت پنج دقیقه با گرما متوسط ​​بپزید. سیب و سیر را اضافه کنید و برای نرم شدن سیر، برای چند دقیقه بیشتر بپزید. در صورتی که سبزیجات نرم باشند، ادویه ها، پونه. فلفل سبز (اگر استفاده کنید) را اضافه کنید و به آرامی، برای 5 تا 10 دقیقه تفت دهید
آگهی

نخود هارا شسته و اضافه بکنید و کنجد و گوجه فرنگی ها را با ادویه ها اضافه کرده و تفت داده تا زمانیک ه به رنگ قهوه ای در نیامده اند ادامه دهید.

هر وقت دیدی میجوشد با شکلات و شکر قهوه ای مخلوط کنید و  بگذارید به مدت 25 تا 30 دقیقه به آرامی بپزد. در این مرحله، شما می توانید ظرف را از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود.

آوکادو را پوست کنید و هسته ان را جدا کنید سپس با یک کاسه آب لیمو، چیلی و پیاز، مخلوط کنید. تعداد کمی از ساقه های گشنیز  را به مخلوط  اضافه و مخلوط کرده سپس کمی به ان نمک اضافه بکنید.

برای لذیذ شدن کره را همراه با سالسا و گشنیز گرم کرده و مخلوط کنید و در اخر کنار بشقاب بگذارید.

و برای بقیه هفته …
تجربه با سالسا آووکادو. گاهی اوقات با گوشت ذامی و  آهسته تهیه می کنم یا آن را با 100 میلی لیتر آب یخ زده و مقدار کمی از ادویه تند های تازه را برای تهیه یک نسخه تند اضافه می کنم. لوبیای خوشمزه همراه با سیب زمینی خرد شده و با مقدار زیادی پنیر تازه رنده شده تهیه میکنیم؛ بهتر است آن را با یک سالاد لوبیا سبز مخلوط کنید که در انگور ساخته شده با ریز ریز شده است.

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی در این پست از طب فارسی برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *