شیرینی برنجی خوشمزه به همراه طرز پخت شیرینی و خواص آرد برنج

0

شیرینی برنجی یک نوع دسر بوده که میتوان آن را در عید پخت و برای مهمانمان بیاوریم تا او نیز از این دسر خوشمزه میل نماید و لذت عید را بچشد.سایت رسمی طب فارسی این مطلب آشپزی را در اختیار شما قرار میدهد

شیرینی برنجی

شیرینی برنجی خوشمزه با طرز پخت آسان

مواد لازم :
آرد برنج 400 گرم
آرد ذرت 100 گرم
روغن جامد 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 250 گرم
پودر هل 1 ق م

طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .

نکته :
درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .

نکته :
درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ).

می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .
و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .

آرد برنج چیست:

به برنجی که تازه برداشت شده و دارای پوسته است، شلتوک گفته می شود. برای جدا کردن دانه های برنج از پوسته رویی شان، آنها را به کارخانه های شالیکوبی یا برنج کوبی می برند. طی فرآیند شالیکوبی و تبدیل شلتوک به برنج سفید، برخی از دانه های برنج، شکسته می شوند که این دانه های شکسته را توسط الک از دانه های کامل جدا می کنند. بخشی از این دانه ها که زیاد خرد نشده باشند به عنوان برنج نیم دانه روانه بازار می شوند اما دانه هایی که بیش از اندازه شکسته و قابل استفاده نباشند را برای تهیه آرد برنج مورد استفاده قرار می دهند. آرد برنج با آسیاب کردن این دانه های شکسته تولید می شود.

آرد برنج می‌تواند جایگزین مناسبی برای آرد گندم باشد برای کسانی که هضم گلوتن در دستگاه گوارش آنها باعث سوء‌هاضمه می‌ شود.

مورد مصرف آرد برنج:

آرد برنج در صنایع غذایی کاربرد چندانی ندارد و از آن بیشتر در ترکیب سوپ، آش، کوکو، کتلت و فرنی های حاضری کمک گرفته می شود. البته نان برنجی های موجود در شیرینی پزی ها هم با استفاده از آرد برنج تهیه می شوند.

گردآورنده:http://tebfarsi.ir

Leave A Reply

Your email address will not be published.

خرید بک لینک خرید رپورتاژ نرم افزار مطب نرم افزار رستوران هتل آپارتمان مشهد