خواص سیر و توصیه های روش مصرف آن

0

با اینکه به نظر خیلی افراد سیر دارای طعم خوبی است اما برخی دیگر نیز فقط به خاطر خواص سیر آن را مصرف می کنند.ما نیز در این مطلب به معرفی خواص سیر در درمان بسیاری از بیماریها می پردازیم. در ادامه ی مطلب ما را همراهی کنید.

نسخه هایی از خواص سیر 

خواص سیر

درمان آسم با سیر  یکی از مهمترین خواص سیر است.یک حبه سیر را خرد کنید و در یک استکان الکل نود درجه بخیسانید تا هشت روز به همین حال بماند و بعد هروقت حمله آسم شروع شد چند قطره از آن را روی حبه قندی بچکانید و بمکید.این روش از دیرباز در کتب سنتی ما آمده است . پس امتحان کردن آن را به شما توصیه می کنیم.

 

 

معالجهٔ برونشیت از خواص سیر

خواص سیر

با سیر در ظرفی یک لیوان شیر بریزید و دو حبه سیر را هم تکهتکه کرده، در آن بیندازید و ظرف را روی آتش بگذارید تا به جوش آید و دوازده دقیقه بجوشد، و بعد آن را داغ بنوشید و خودتان را از تصرف و اختلاف هوا محفوظ نگه دارید.

 

معالجهٔ سیاه سرفه از بارزترین خواص سیر

خواص سیر

چهل تا شصت گرم سیر را ریزریز کنید و در دویست و پنجاه گرم آب داغ بریزید و ده ساعت آن را به حال خود بگذارید، و سپس هر دو ساعت یک بار یک قاشق سوپ خوری از آن را مصرف کنید؛ دم کردهٔ سیر به ترتیب بالا داروی ساده و مؤثرتری برای سیاه سرفه است. مصرف این نسخه کاملا بدون ضرر است و حتما پیشنهاد می کنیم که آن را امتحان کنید و نتیجه آن را با چشمان خود ببینید.

درمان میخچه و زگیل از خواص سیر

خواص سیر

سیر را نرم کنید و به صورت ضماد روی میخچه و زگیل بگذارید تا همانطور بماند و هر چند وقت آن را تجدید کنید تا بکلی میخچه و زگیل معدوم شود. نسخهٔ دیگر این است که یک حبه سیر را در خاکستر آتش و یا کورهٔ معتدل بپزید، و بعد آن را در کاغذ نرمی بپیچید و همانطور که گرم است روی پا بگذارید و آن را با نوار و یا پارچهٔ نازکی بندید و در هر روز چند بار آن را تجدید کنید.

 

 

معالجهٔ فشار خون از خواص سیر

خواص سیر

صد و چهل گرم سیر را بکوبید و در یک لیتر الکل سفید مدت یک ماه و نیم بخیسانید و بیست تا سی قطره از آن را قبل از هر غذای اصلی مدت دو روز مصرف کنید، و بعد دو روز تعطیل کنید و دوباره دوره دو روزه آن را با همین مقدار شروع کنید.

 

 

دوای دفع کرم از خواص سیر است

خواص سیر

دویست گرم سیر را خوب بکوبید و دو برابر وزن آن آب در آن مخلوط کنید و چهارصد گرم شکر را در آن بریزید تا حل شود، بعد ظرف آن را روی آتش بگذارید تا به جوش آید و آنقدر بجوشد که به قوام آید و شربت سفتی از آن به دست آید. برای دوای دفع کرم دو تا سه قاشق سوپخوری از آن را بخورید. طریقهٔ دیگر هم این است که دو تا سه حبه سیر را در یک لیوان شیر  یا آب دوازده دقیقه بجوشانید و صبح ناشتا آن را سر کشید.

 

 

نکات مهم درباره خواص سیر

خواص سیر

۱. برای دفع مسمومیت دو حبه سیر را شب بکوبید و یا رنده کنید و در یک لیوان آب داغ بریزید و بگذارید یک شب بماند، صبح که شد آن را سر کشید، دم کردهٔ سیر اشتهاآور هم هست، زیرا دارای مقداری (ید) است.

۲. اگر هر روز صبح یک حبهٔ کوچک سیر را با صبحانه بخورید گوگردی که در سیر وجود دارد برای پوست مفید است.

۳. سیر که در سرکه خیسانده شود دوای خوبی برای شستوشو و زخم بندی است، زیرا دارای ید و گوگرد است که ید و گوگرد التیام زخمها را تسریع می کند.

۴. سیر ریزریز شده که در کره تازه پخته شود ضماد خوبی برای درد دندان است.

۵. وقتی حشره ای شما را می گزد فوراً محل نیش زدگی را با سیر بمالید، سوزش و درد آن تسکین پیدا می کند.

۶. اگر یک بسته سیر را در انبار غلات آویزان کنید و یا روی آن پخش کنید باعث فرار موشها خواهد شد.

۷. تخم سیر را در آب بجوشانید و با آن آب دهان خود را بشویید، به این وسیله با مایع ضد عفونی دهان خود را شسته اید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.