کاهش رفلاکس با پرهیزات غذایی

0

اگر دائما دچار ریفلاکس معده می شوید بهتر است با روش های خوراکی این عارضه را کنترل کنید از مصرف برخی غذاها نیز باید پرهیز کنید تا از شدت درد این عارضه بکاهید بهترین موادغذایی برای کاهش ریفلاکس را در این بخش در اختیارتان قرار خواهیم داد با طب فارسی همراه باشید

آشنایی با مواد غذایی مرتبط با ریفلاکس معده می‌تواند به افراد مبتلا به این بیماری کمک کند تا انتخاب‌های غذایی بهتری انجام بدهند. البته هنوز محققان به مطالعات بیشتر و گسترده‌تری در این زمینه نیاز دارند، ‌ولی کاهش مصرف این مواد غذایی یا خودداری از مصرف آن‌ها واقعا برای بیماران مفید است. مواد غذایی پُرچرب چربی‌ها کاری می‌کنند که روند تخلیه معده آهسته‌تر انجام شود. بنابراین، مصرف این نوع از مواد غذایی، معده را کاملا پُر و متورم نگه می‌دارد. این وضعیت هم فشار بر اسفنکتر تحتانی مری (LOS) را افزایش می‌دهد و در ادامه خطر بروز علائم ریفلاکس را بالا می‌برد. رایج‌ترین غذاهای پُرچرب که بیشتر از همه مشکل ایجاد می‌کنند، عبارت‌اند از غذاهای سرخ‌کردنی مانند چیپس، سیب‌زمینی سرخ‌شده، گوشت قرمز پُرچرب و انواع فرآورده‌های گوشت قرمز. مواد غذایی تُند مصرف غذاهای تُند و پُر از ادویه، علائم ریفلاکس اسید را در بعضی از افراد مبتلا به این بیماری تشدید می‌کند، ولی شواهد علمی در این زمینه یکسان نیستند و این اتفاق برای همه بیماران تکرار نمی‌شود. بنابراین، این بیماران باید تحمل‌پذیری دستگاه گوارش خودشان نسبت به مصرف ادویه‌ها و فلفل‌ها را بررسی کنند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

خرید بک لینک خرید رپورتاژ نرم افزار مطب نرم افزار رستوران هتل آپارتمان مشهد