۱۹:۵۶:۵۱ - چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵

تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع {تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ} و در بخش {تغذیه} اماده کرده ایم امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند با ما همراه شوید دوستان این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو […]

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی

در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع {تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ} و در بخش {تغذیه} اماده کرده ایم

امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند

با ما همراه شوید

دوستان این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این مطلب طرز تهیه آن را همراه با تصویر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم.
مواد لازم:
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • کالباس (ژامبون) ۸ ورق
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۲ عدد
  • جعفری خرد شده مقداری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
  • نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
  • پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
  • آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
  • تخم مرغ (برای غلتاندن)  ۱ عدد
 طرز تهیه:
۱:اول سینه ی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.
۲:کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم.بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمه ای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
۳:بعد بطور همزمان دو طرف نایلون رو بالا اورده ودو سر رولت رو بهم وصل میکنیم و مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره.
 ۴:و بعد نایلکسش رو جدا کرده و در تخم مرغی که هم زده شده میزنیم.
 ۵:و بعد در آرد سوخاری غلتونده.
 ۶: در روغن سرخ میکنیم.
 ۷:در آخر برای سرو به آرومی و با چاقوی تیز به آرومی در اندازه های دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
 نکات مهم:
۱:برای مواد داخل رولت با سلیقه ی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک….) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.
۲:این یک دستور غذای عالی به عنوان پیش غذاست.
۳:من برای دور چین از سیب زمینی کریسپی استفاده کردم که فوق العاده خوشمزه هست.۴:میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.

منبع:
تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب