خانه » سلامت » تهیه خورش همراه با مرغ و آلو سیاه

تهیه خورش همراه با مرغ و آلو سیاه

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی

در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع {تهیه خورش همراه با مرغ و آلو سیاه} و در بخش {سلامت} اماده کرده ایم

امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند

با ما همراه شوید

خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.

مواد لازم:

  • ۴ عدد ران مرغ
  • ۱ کیلو آلو سیاه
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۴ ق س آب انار سرد
  • ۱ ق س آرد
  • ۲ ق چ ادویه کاری
  • ۲ ق چ دارچین
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱  یکی از پیازها را خرد کرده ، داخل قابلمه‌ای همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس تکه های مرغ‌  را همراه با  ادویه کاری و دارچین به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه  آب بریزید و بگذارید مرغ ها به مدت حدود ۳۰ دقیقه  با حرارت ملایم بپزد.
۲ نیمی از آلوسیاه‌ها را هسته گرفته و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر هم آنها را بپزید.
۳  در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
۴ در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را باهم مخلوط‌کنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
۵ حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاه‌ها، به غذا اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.بعدازاینکه غذا آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید، با سبزی‌های مورد نظر تزیین کرده ، سرو کنید.یه جور دیگه:
می‌توانید برای خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن غذا ۲ قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.
(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

درمان وزوز گوش

درمان وزوز گوش با گیاهان طبیعی

وزوز گوش عارضه ایست که تقریبا هنوز دلیل اصلی بروز آن پیدا نشده است. گاهی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *