خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

خاصیت کاهو خواص پرتقال خواص پرتقال خونی خواص کاهو خواص کاهو چیست درمان استرس درمان استرس با داروهای گیاهی درمان استرس با روشهای طبیعی درمان استرس و اضطراب درمان استرس و افسردگی درمان اضطراب درمان اضطراب با داروهای گیاهی راز موفقیت راز موفقیت در زندگی رازهای موفقیت رمز موفقیت طب فارسی عکس دمپایی عکس دمپایی روفرشی عکس دمپایی روفرشی جدید عکس دمپایی زیبا عکس صندل جدید عکس صندل زیبا فواید کاهو فواید کاهو چیست مجله پزشکی مدل دمپایی مدل دمپایی جدید مدل دمپایی رو فرشی مدل دمپایی رو فرشی جدید

تهیه نان پر خاصیت با کدو حلوایی

خانه » تغذیه » تهیه نان پر خاصیت با کدو حلوایی

تهیه نان پر خاصیت با کدو حلوایی

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی

در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع {تهیه نان پر خاصیت با کدو حلوایی} و در بخش {سلامت} اماده کرده ایم

امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند

با ما همراه شوید

آیا از خواص کدوحلوایی اطلاع دارید این میوه پاییزی فایده های زیادی برای سلامتی بدنمان دارد می توانید در این مطلب با روش تهیه نان با این میوه زمستانی آشنا شوید نان کدو حلوایی ارزش تغذیه ای بالایی برای بدنمان به همراه دارد .

کدو حلوایی از آن دسته از خوراکی ها است که خیلی چیزها می شود با آن درست کرد. از سوپ و خورش گرفته تا نان کدو حلوایی. در این مطلب هم طرز تهیه نان کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • ۳ فنجان آرد
  • ۱ قاشق چای خوری جوز
  • ۱ فنجان روغن سبزیجات
  • ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱/۲ قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
  • ۲/۳ فنجان آب
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱۵ اونس پوره کدو تنبل
  • ۱/۴ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ۳ فنجان شکر سفید
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۴ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

۱-فر را روشن نموده و دمای آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه ی  ۷×۳ اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید.
۲-در یک ظرف بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.
۳-مخلوط را به مدت ۵۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.

#

مطالب پیشنهادی

تهیه رولت خانگی با گوشت مرغ

60 خاصیت انار و خواص انار و فواید انار

۶۰ خاصیت انار و خواص انار و فواید انار

خواص مرزنجوش و فواید مرزنجوش

۲۰ خواص مرزنجوش و فواید مرزنجوش

جوش و مزایای آن در پوست !

پربازدید های تغذیه

نظرات شما