شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

خاصیت کاهو خواص پرتقال خواص پرتقال خونی خواص کاهو خواص کاهو چیست درمان استرس درمان استرس با داروهای گیاهی درمان استرس با روشهای طبیعی درمان استرس و اضطراب درمان استرس و افسردگی درمان اضطراب درمان اضطراب با داروهای گیاهی راز موفقیت راز موفقیت در زندگی رازهای موفقیت رمز موفقیت طب فارسی عکس دمپایی عکس دمپایی روفرشی عکس دمپایی روفرشی جدید عکس دمپایی زیبا عکس صندل جدید عکس صندل زیبا فواید کاهو فواید کاهو چیست مجله پزشکی مدل دمپایی مدل دمپایی جدید مدل دمپایی رو فرشی مدل دمپایی رو فرشی جدید

خورش اصیل ایرانی

خانه » تغذیه » خورش اصیل ایرانی

خورش اصیل ایرانی

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی

در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع {خورش اصیل ایرانی} و در بخش {سلامت} اماده کرده ایم

امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند

با ما همراه شوید

خورش بادمجان یکی از اصیل ترین خورش های ایرانی به شمار می رود که برای طرفداران بادمجان بسیار جذاب و خواستنی است این خورش خوشمزه می تواند میهمانانتان را راضی نگه دارد خورش مسما یک غذای مجلسی به شمار می رود  با روش تهیه آن در این مطلب آشنا می شوید .
یکی از خورش های سنتی ایرانی ها، خورش مسما بادمجان است، این خورش را درست کنید و کنارش برنج آبکشی بگذارید. می بینید که یک وعده فوق العاده برای خود و خانواده مهیا کرده اید.
  • ۶۰۰ گرم گوشت
  • ۱۰ عدد بادمجان قلمی
  • ۱۰ عدد گوجه گیلاسی
  • ۳ ق س رب گوجه‌فرنگی
  •  ۲ عدد  پیاز خرد شده
  • روغن به میزان لازم
  • ۱ ق م  نمک
  • ۳ ق س پیازداغ
  • ۱ ق م  فلفل قرمز
  • ۱ ق م زردچوبه
  • ۲ پیمانه آب جوش
  • ۱۰ عدد فلفل قلمی
۱ ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
۲ پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکه‌های درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان می‌برد تا  گوشت پخته شود.
۳ رب را در  روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل  به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.

#

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه ته چین مرغ خوش مزه و مجلسی

60 خاصیت انار و خواص انار و فواید انار

۶۰ خاصیت انار و خواص انار و فواید انار

۱۵ خواص خیار و فواید خیار

خواص شبدر و طرز تهیه جوانه شبدر

پربازدید های تغذیه

نظرات شما