شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

خاصیت کاهو خواص پرتقال خواص پرتقال خونی خواص کاهو خواص کاهو چیست درمان استرس درمان استرس با داروهای گیاهی درمان استرس با روشهای طبیعی درمان استرس و اضطراب درمان استرس و افسردگی درمان اضطراب درمان اضطراب با داروهای گیاهی راز موفقیت راز موفقیت در زندگی رازهای موفقیت رمز موفقیت طب فارسی عکس دمپایی عکس دمپایی روفرشی عکس دمپایی روفرشی جدید عکس دمپایی زیبا عکس صندل جدید عکس صندل زیبا فواید کاهو فواید کاهو چیست مجله پزشکی مدل دمپایی مدل دمپایی جدید مدل دمپایی رو فرشی مدل دمپایی رو فرشی جدید

از فواید ویژه غذا های سرخ کردنی چه می دانید؟

خانه » تغذیه » از فواید ویژه غذا های سرخ کردنی چه می دانید؟

از فواید ویژه غذا های سرخ کردنی چه می دانید؟

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی

در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع {از فواید ویژه غذا های سرخ کردنی چه می دانید؟} و در بخش {تغذیه} اماده کرده ایم

امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند

با ما همراه شوید

به تازگی محققان دریافته‌اند که محتوای آنتی‌اکسیدان موجود در سیب‌زمینی سرخ‌کرده، کدو حلوایی، گوجه‌فرنگی و بادمجان به طور چشمگیری بیشتر از سبزیجات پخته و یا تفت‌داده است.
به گفته متخصصان تغذیه، افزودن منابع چربی به سبزیجات، یعنی پختن آنها همراه با روغن زیتون و یا استفاده از سس سالاد با چربی فراوان بر روی غذایی بدون چربی، باعث افزایش جذب ویتامین‌های حلال چربی مانند ویتامین A ، D ، E و K خواهد شد. بنابراین این مسئله در کل غیرمنطقی نیست اگر بگوییم که سرخ کردن در روغن جوشان همه چیز را یک قدم پیشتر خواهد برد: وقتی سبزیجات در روغن سالمی سرخ شوند (مثلا روغن زیتون بکر ممتاز)، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به نام فنول در روغن به سبزیجات منتقل می‌شود
. به عبارت دیگر، روغن گداخته تنها باعث آزاد شدن مواد مغذی در داخل سبزیجات شده و به دم کردن آنها با مواد مغذی بیشتری نسبت به شروع کار کمک خواهد کرد.
درباره سایر مواد چرب مانند مرغ، میگوی بوداده و دلمه پنیر محققان هنوز مطمئن نیستند که آیا این غذاها در زمان سرخ کردن می‌تواند فنول‌ها را جذب کند یا نه. این غذاها، محتوای آبی کمتری نسبت به سبزیجات داشته و همین آنها را قادر نخواهد ساخت تا بتوانند روغن زیادی را جذب کنند.
از سوی دیگر محققان سبزیجات (یا جوانه آنها) را در روغن زیتون بکر ممتاز سرخ کردند که گفته می‌شود میزان زیادی فنول دارد. سرخ کردن در روغن زیتون عادی یا روغن سبزیجات تصفیه‌شده که توسط اکثر رستوران‌ها استفاده می‌شود تأثیرات مشابه آن را ندارد.
مشکل دیگر، درجه حرارت روغن است. در شرایطی که سرخ کردن در روغن زیتون بکر ممتاز می‌تواند باعث اشباع شدن سبزیجات شما از آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری می‌شود، اگر روغن خیلی داغ شود دیگر این امتیازات مثبت را به دنبال نخواهد داشت. در واقع روغن در چنین شرایطی شروع می‌کند به آزاد کردن مولکول‌های رادیکال آزاد.
اگر دوست دارید که هرازگاهی غذاهای سرخ‌کردنی بخورید، بهتر است سبزیجاتی بخورید که با روغنی با کیفیت عالی در خانه سرخ کرده‌اید و حرارت‌سنجی هم داشته باشید تا مطمئن شوید دمای روغن بالاتر از نقطه دود آن نخواهد رفت.

#

مطالب پیشنهادی

با استفاده از فلفل در کمترین زمان جلوی خونریزی را بگیرید

آموزش تهیه نوعی خوراک با تورتیلا و خامه ترش

جوش و مزایای آن در پوست !

خواص گریپ فروت

خواص گریپ فروت و فواید گریپ فروت چیست ؟

پربازدید های تغذیه

نظرات شما