خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با متفرقه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

خاصیت کاهو خواص پرتقال خواص پرتقال خونی خواص کاهو خواص کاهو چیست درمان استرس درمان استرس با داروهای گیاهی درمان استرس با روشهای طبیعی درمان استرس و اضطراب درمان استرس و افسردگی درمان اضطراب درمان اضطراب با داروهای گیاهی راز موفقیت راز موفقیت در زندگی رازهای موفقیت رمز موفقیت طب فارسی عکس دمپایی عکس دمپایی روفرشی عکس دمپایی روفرشی جدید عکس دمپایی زیبا عکس صندل جدید عکس صندل زیبا فواید کاهو فواید کاهو چیست مجله پزشکی مدل دمپایی مدل دمپایی جدید مدل دمپایی رو فرشی مدل دمپایی رو فرشی جدید

عرضه زعفران های تقلبی در بازار

خانه » متفرقه » عرضه زعفران های تقلبی در بازار

عرضه زعفران های تقلبی در بازار

سلام خدمت شما بازدیدکنندگان مجله پزشکی طب فارسی

در این پست از طب فارسی برای شما عزیزان یک پست در موضوع { عرضه زعفران های تقلبی در بازار} و در بخش {متفرقه} اماده کرده ایم

امیدواریم این پست نیز بتواند رضایت شما را جلب کند

با ما همراه شوید

زعفران از جمله گران ترین انواع محصولات کشاورزی است که در سفره غذایی ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد. این محصول از قیمت بسیار بالایی برخوردار است. زعفران در اقلیم های خاصی قادر به رشد و پرورش است. چندی است که افراد سود جو میزان فراوانی زعفران تقلبی را وارد مصرفی مردم نموده اند. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: مصرف کنندگان برای اطمینان از سلامت زعفران، باید آن را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند و به مشخصات برچسب که شامل تاریخ تولید، انقضاء، پروانه ساخت، آدرس واحد تولیدی همراه با شماره تماس و آرم سازمان غذا و دارو است، دقت نمایند.

مینو حاجیان، کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در مورد زعفران مطالبی را عنوان کرد.

وی افزود: زعفران در معرض تقلب‌های زیادی قرار می‌گیرد.این محصول از پرچم گل‌های گیاه زعفران تهیه می‌شود.

حاجیان اظهار داشت: برای تقلب در زعفران، از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه استفاده کرده و آن را با زعفران مخلوط می‌کنند و عده ای دیگر از ریشک‌های اطراف ذرت استفاده کرده و آن را با رنگ‌های مصنوعی به رنگ زعفران در می آوردند. ریشک ذرت مستقیم ولی پرچم زعفران انحنا دارد. سرشاخه‌های کلاله زعفران سه شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هر چه پایین‌تر می‌آید باریکتر می شود. همچنین زعفران دارای مقداری طعم تند است.

کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: چنانچه زعفران پورد شده باشد اصالت آن تنها با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص هستند.زعفران بویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه ای نگهداری شد؛ زیرا با توجه به اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته می شود و مرغوبیت آن از دست می رود.

حاجیان خاطر نشان کرد: مصرف کنندگان زعفران در زمان خرید زعفران باید به نوع بسته بندی و مشخصات درج شده بر روی بسته ها، از جمله داشتن شماره پروانه ساخت و پروانه بهره برداری ازسازمان غذا و دارو، تاریخ تولید و انقضاء و آدرس کارخانه تولید کننده توجه نمایند.

وی تصریح کرد: پودرهای مشابه زعفران که در اماکن مختلف از جمله به صورت دستفروشی در متروها با قیمت های بسیار پایین به فروش می رسند و برخی از مردم اقدام به خریداری از آن ها می کنند و فاقد پروانه ساخت و مشخصات برچسب گذاری هستند به هیچ عنوان مورد تأیید نیستند.این پودرها کاملا تقلبی و از رنگ های شیمیایی تشکیل شده‌اند .

کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: مصرف کنندگان برای اطمینان از سلامت زعفران، باید آن را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند و به مشخصات برچسب که شامل تاریخ تولید، انقضاء، پروانه ساخت، آدرس واحد تولیدی همراه با شماره تماس و آرم سازمان غذا و دارو است، دقت نمایند.بسته بندی محصولات تقلبی فاقد مشخصات کامل و صحیح تولید کننده هستند.


# # # # # # # # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

دانلود جدیدترین اثر محمدرضا شجریان بنام طریق عشق

هشدار بیماری های تنفسی در خوزستان

افزایش تعداد موش‌های پایتخت

عشق واقعی چه خصوصیت هایی دارد؟

پربازدید های متفرقه

نظرات شما