۵ مورد از مهمترین خواص کاهو

0

خواص کاهو برای سلامتی بسیار زیاد است . کاهو دارای کالری خیلی کمی است و باعث لاغری و کاهش وزن می شود . همچنین با خوردن کاهو غذایتان بهتر هضم می شود . یکی دیگر از خواص کاهو داشتن ویتامین K است که با افزودن تراکم استخوان ها موجب تقویت استخوان شده و سبب پیشگیری از بیماری آلزایمر می شود.

در این پست از سایت پزشکی طب فارسی ۵ مورد از خواص کاهو را برایتان بیان می کنیم.

 ۱- خواص کاهو : ارتقاء باروری

یکی از خواص کاهو اینست که کاهو دارای مقداری اسید فولیک و ویتامین اسید فولیک و ویتامین C  میباشد که در طول بارداری جنین را سالم نگه داشته و همچنین به ارتقاء سلامت تولید مثل زنان و مردان کمک خواهد کرد. بنابراین برای تقویت باروری موثر است. ویتامین C سیستم ایمنی بدن را ارتقاء داده و در برابر عفونت ها مقاوم نگه میدارد.

 ۲- خواص کاهو : منبع مواد معدنی

یکی دیگر از خواص کاهو اینست که کاهو منبع غنی انواع مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم، مس ، کلسیم و پتاسیم میباشد . این منابع غنی سبب افزایش سوخت و ساز بدن می شود. به گزارش سایت پزشکی طب فارسی پتاسیم به داشتن فشار خون تحت کنترل کمک کرده و با تنظیم تعادل مایعات بدن سس سلامت قلب خواهد شد. باید بدانید که کلسیم موجود در آن استخوان و دندان ها را محکم می کند. مس و آهن  موجود در کاهو هم موجب تولید سلول های خونی در بدن خواهد شد.

۱۵ خواص خیار و فواید خیار

۳- خواص کاهو : منبع ویتامین آ

یکی از فواید کاهو اینست که کاهو منبع غنی ویتامین ها مثل  ویتامین A و بتا کاروتن (بتاکاروتن ها در داخل بدن تبدیل به ویتامین A می شوند) است. ویتامین A با افزایش لایه های مخاط به داشتن پوست سالم کمک کرده و بینایی چشم را تقویت می کند.

 ۴- خواص کاهو : جلوگیری از لکه های تدریجی در افزایش سن

زیکسانتین موجود در کاهو جذب شبکیه شده و باعث تقیوت بینایی می شود. زیکسانتین دارای ویژگی های آنتی اکسیدان است که از بیماری های لکه دار شدن در اثر بالارفتن سن جلوگیری خواهد کرد. همچنین از آب آوردن چشم پیشگیری خواهد کرد.

 ۵- خواص کاهو : محکم کردن استخوان ها

همین طور که در ابتدا هم گفتیم کاهو حاوی ویتامین K است کهبه  تراکم استخوان ها می افزاید . در نتیجه کاهو به تقویت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان کمک خواهد کرد . همچنین کاهو سبب پیشگیری از آلزایمر می شود .

Leave A Reply

Your email address will not be published.